19 December 2013

Photoshoot Majalah Gen-Y UUM

19 December 2013 / 10:07 am / 2 Comment


Alhamdulilah, hari ni dapat lagi aku meneruskan posting kat blog aku ini. Seperti yang dijanjikan sebelum ini, aku akan mengUPDATEkan segala apa yang aku bagitahu kat post yang lepas. Hari ni aku nak kongsikan sedikit mengenai satu peristiwa..jeng..jeng..hahaha..xdelah seram sangat..Aku nak kongsikan cerita ni ngan korang semua. 

Okeylah, memandangkan kami semester akhir, dan mengambil paper elektif bebas iaitu Pengantar Penulisan, so dalam tugasan paper ini kami dikehendaki membuat satu majalah yang bertemakan remaja. Majalah tersebut hendaklah dihasilkan dalam masa dua bulan..wow..hehehe..nasib baik la ambo ni pandai mengedit majalah, disini Nampak gak kelebihan aku untuk membuat majalah nanti. 


So nak tak nak, memang dalam majalah kena ada cover depan kan, so pensyarah kami telah pun memberi syarahan mengenai tugasan tersebut dan cover depan hendaklah ahli-ahli dalam kumpulan, so kami berlima telah pon mengadakan satu photoshoot untuk majalah kami. Kami memilih nama majalah iaitu GEN-Y (merujuk kepada Generasi Y). 

So, kami telah setkan satu masa untuk mengadakan photoshoot tersebut..tarikh pon aku da lupa..so inilah hasil yang kami dapat sepanjang photoshoot diadakan. Hehehe..cam model tak kami semua..lokasi yang kami piih adalah Dewan Muadzam Shah, Universiti Utara Malaysia, dan memandangkan kami memilih tema Campus Life, so kami kena ikut tema yang kami pilih.

Disini aku ad beberapa gmbr untuk kongsi dengan korang semua.





terima kasih kerana sudi membaca entri ini

13 December 2013

Blog Bersawang...

13 December 2013 / 12:29 am / 2 Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Akhirnya dapat gak aku nak update kat blog ni setelah beberapa minggu kot tak pon sebulan lebih aku tak update kat blog ni, sbb aku busy ckit kot, dah la minggu depan nak exam final untuk semester akhir dah..sudah kena get ready untuk menempuhi final exam for final semester...dap dup dap..

Sebenarnya banyak peristiwa yang berlaku sepanjang bulan lepas dan nak cerita tu memang takkan habis utk satu page nih..hahaha..so aku rumuskan jer tajuk2 yang akuakan update selepas ini yer..hehehe...nantikan kemunculan post-post berikut kat blog aku ni..

  • Photoshoot Majalah Penulisan
  • Majlis Konvokesyen UUM
  • Majlis Anugerah Dekan SBM COB UUM

So, setakat ni sahaja untuk post kali ini, so korang tunggu post seterusnya yer...thanks kerana still be my lover follwer :D

Bye, Assalamualaikum


terima kasih kerana sudi membaca entri ini

Pelawat Blog

Flag Counter
COPYRIGHT@Segala apa yang tercatat dalam blog ini adalah hak milik saya..DI LARANG MENYALIN TANPA KEBENARAN