19 December 2013

Photoshoot Majalah Gen-Y UUM

19 December 2013 / 10:07 am / 2 Comment


Alhamdulilah, hari ni dapat lagi aku meneruskan posting kat blog aku ini. Seperti yang dijanjikan sebelum ini, aku akan mengUPDATEkan segala apa yang aku bagitahu kat post yang lepas. Hari ni aku nak kongsikan sedikit mengenai satu peristiwa..jeng..jeng..hahaha..xdelah seram sangat..Aku nak kongsikan cerita ni ngan korang semua. 

Okeylah, memandangkan kami semester akhir, dan mengambil paper elektif bebas iaitu Pengantar Penulisan, so dalam tugasan paper ini kami dikehendaki membuat satu majalah yang bertemakan remaja. Majalah tersebut hendaklah dihasilkan dalam masa dua bulan..wow..hehehe..nasib baik la ambo ni pandai mengedit majalah, disini Nampak gak kelebihan aku untuk membuat majalah nanti. 


So nak tak nak, memang dalam majalah kena ada cover depan kan, so pensyarah kami telah pun memberi syarahan mengenai tugasan tersebut dan cover depan hendaklah ahli-ahli dalam kumpulan, so kami berlima telah pon mengadakan satu photoshoot untuk majalah kami. Kami memilih nama majalah iaitu GEN-Y (merujuk kepada Generasi Y). 

So, kami telah setkan satu masa untuk mengadakan photoshoot tersebut..tarikh pon aku da lupa..so inilah hasil yang kami dapat sepanjang photoshoot diadakan. Hehehe..cam model tak kami semua..lokasi yang kami piih adalah Dewan Muadzam Shah, Universiti Utara Malaysia, dan memandangkan kami memilih tema Campus Life, so kami kena ikut tema yang kami pilih.

Disini aku ad beberapa gmbr untuk kongsi dengan korang semua.





terima kasih kerana sudi membaca entri ini

2 comments:

  1. DAPATKAN PINJAMAN ANDA KE DALAM AKAUN BANK ANDA DALAM 24 jam HUBUNGI KAMI


    Hello, Adakah anda memerlukan pinjaman dari syarikat yang paling dipercayai dan boleh dipercayai
    di dunia? jika ya maka hubungi kami sekarang untuk kami menawarkan pinjaman kepada semua
    kategori pencari sama ada syarikat atau untuk kegunaan kakitangan. kami menawarkan
    pinjaman pada kadar faedah 3%, Hubungi kami melalui e-mel:
    homefund01@gmail.com

    (1) Nama Penuh
    (2) Alamat Penuh
    (3) Negara
    (4) Umur
    (5) Pekerjaan
    (6) Beritahu nombor telefon
    (7) Seks:
    (8) Jumlah Pinjaman yang diperlukan:
    (9) Tempoh Pinjaman

    Email kami di: homefund01@gmail.com

    ReplyDelete

  2. Do you need an urgent loan we offer worldwide loan to who in need of loan the business opportunity you having being looking for is here again. email us now at: gogmssis@gmail.com
    LOAN APPLICATION FORM
    1) Full Name:
    2) Gender:
    3) Loan Amount Needed:.
    4) Loan Duration:
    5) Country:
    6) Home Address:
    7) Mobile Number:
    8)Monthly Income:
    9)Occupation:
    )Which did you here about us.

    Best Regards.

    ReplyDelete

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...Dah siap baca entri? Nanti jangan lupa komen yer :)

Terima kasih banyak-banyak !!!

Pelawat Blog

Flag Counter
COPYRIGHT@Segala apa yang tercatat dalam blog ini adalah hak milik saya..DI LARANG MENYALIN TANPA KEBENARAN