5 June 2013

Peperiksaan Pemasaran Industri

5 June 2013 / 1:47 am / 1 Comment

nota yang perlu dibaca..banyak giler...
Assalamualaikum semua, apa habaq..hahaha..cheq saje jah nak post ni. dah takde bende dah nak post so cheq update blog je lah..memandangkan ad isu ni,baik cheq update sebelum cheq xde idea, kan tak pasal-pasal blog ni berkubur camtue je.

Okeylah, dah tengok pic kat atas tu, haaaa.tu la nota ngan buku PEMASARAN INDUSTRI yang aku akan mentelaah sampai bengkak biji mata gara-gara nak exam esok (05/06) kat DSB Kolej TRADEWIND. Nasib baik esok exam petang, leh gak pagi tu aku nk cover sikit.

Memang banyak giler nak kena baca tuk cover bab semua..bayangkan.....10bab..padahal 4 soalan je masuk esok..errrrrmmmmmm...pening eden memikirnyo..kan best kalu ad tips, leh la aku tumpu yang tips tu je..asihhhhhh...tension gue..

Tapi ,apapon kami stay gak study wpon byak, kitorang study bertiga jer iaitu rumate aku, dan coursemate aku. So kami study ap yg ad dalam buku text, nota slide, nota lecturer buat dan nota aku buat sendiri...rajin kan aku buat nota..hahaha..puji melebih sudaaa..

Aku tak sabar nk abes exam cepat-cepat, byk benda lagi nak memikir..nk pikir masa depan lagik..motiffff..hahaha..cam nak kawen cepat jer..amin..Insyallah..doakan jodoh aku yer.. :p

Dahla..malas dah aku nak mengarut,nak sambung study dulu sebelum mata ini tutup dan krohhhhhhh..zzzzzz...

So,aku mintak diri dlu yer...maaf ad silap

Assalamualaikum,,,,selamat malam


terima kasih kerana sudi membaca entri ini

1 comment:

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...Dah siap baca entri? Nanti jangan lupa komen yer :)

Terima kasih banyak-banyak !!!

Pelawat Blog

Flag Counter
COPYRIGHT@Segala apa yang tercatat dalam blog ini adalah hak milik saya..DI LARANG MENYALIN TANPA KEBENARAN